marți, 13 martie 2012

Unghii false- moda vs. utilitate

unghii elegante
Initial, unghiile false erau utilizate in principal pentru a infrumuseta o tinuta de petrecere sau ca un accesoriu la un eveniment social, dar in zilele noastre acestea au devenit mai mult o parte din rutina zilnica de frumusete a multor domnisoare si doamne. Astazi, exista modele de unghii false pentru toate ocaziile. Purtand aceste unghii vei da un efect dramatic stilului tau in orice moment din viata. Unghiile false cu gel si modele acrilice au devenit un stindard al frumusetii, te pot face mai atragatoare si cu siguranta vei fi in centrul atentiei tuturor femeilor.

Unele femei aleg sa poarte unghii false cu gel atunci cand nu reusesc sa isi lase propriile unghii sa creasca suficient. Daca va amintiti, in trecut, orice femeie care avea genetic unghiile puternice si putea sa si le lase sa creasca era invidiata. Acum insa, Acest tip de unghii cu gel UV va intari chiar si unghiile firave, si poate fi o solutie rapida si la moda pentru femeile cu unghii slabe si fragile.

Este foarte usor sa purtati aceste unghii cu gel, iar procedura aplicarii lor este destul de rapida. Nu veti considera niciodata ca timpul petrecut in fata manicuristei este un timp pierdut deoarece frumusetea dumneavoastra este pe primul loc, nu-i asa? Puteti sa contribuiti oricand la alegerea si modificarea modelului, iar rezultatul final va va incanta pentru o perioada indelungata.

unghii model pufos
unghii sclipici roz

baby blue french
french nails cu sclipici

stiletto french

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu